Boka här!
Läs mer!
Aktiviteter

The Family Deal

Unna barnen och dig själv en natt på Steam Hotel.

Vi står redo med nyckeln till rummet klockan 15. Med paketet The Family Deal njuter ni tillsammans i Steams avkopplande men busiga miljöer, där det finns underhållning för både vuxna och barn. När barnen får spring i benen har vi självklart aktiviteter som lekrum, TV-spel och bio. Gillar kidsen vattenaktiviteter kan vi tipsa om Kokpunkten som är vår granne och Sveriges häftigaste actionbad.

Family Deal inkluderar 2-rätters middag i Chamberlin Grill för de vuxna och mat för dem mindre. Efter en god natts sömn i våra puffiga sängar är det sedan dags för Steams frukostbuffé.

Let’s have som fun together!

  • Incheckning kl 15:00

  • Dubbelrum med möjlighet till extrasängar

  • Middag i Chamberlin för hela familjen.

  • Mat för barnen & 2 rätter för de vuxna.

  • Frukost för hela familjen på entréplan

  • Utcheckning kl 11:00

BOKA FAMILY DEAL HÄR

Aktiviteter för barn i Västerås under loven:

KOKPUNKTEN AKTIONBAD

Bara ett steg till. Lutningen är brant. Pulsen stiger. Synen fokuseras och ljuden dämpas. Välkommen till Kokpunkten – Sveriges första actionbad, där badrenalinet flödar lika snabbt som ångan i det gamla ångkraftverket.

Läs mer!

PRISON ISLAND

Samla dina vänner och gör er redo för ett utmanande och spännande äventyr på Prison Island. Till oss är alla välkomna – ung och gammal, liten som stor. Bilda ett lag och lös uppgifterna i fängelsecellerna tillsammans med dina lagkamrater på så kort tid som möjligt.

Läs mer!

KUNGSBYN DJURPARK

Här får du uppleva djuren på riktigt nära håll. Alla djur som går att klappa, får du klappa. Alla djur som du brukar vara lite skraj för, får du komma nära. Det blir ett lov ni sent kommer glömma med allt ifrån ormshow till Kamelkel. Välkomna!

Läs mer!

YOUMP

Yoump är en stor sport och nöjesarena där gravitationslagen har upphört att existera. Explore gravity och känn den totala rörelsefriheten i en lokal med trampoliner från vägg till vägg!

Läs mer!

LEOS LEKLAND

På Leos Lekland ligger både barn och rörelse varmt som hjärtat. Vi älskar att se varje dag hur glada barnen blir av att springa, leka, klättra och busa hos oss, och när vi läser undersökningar förstår vi att även forskare ser massor av fördelar med barn i rörelse.

Läs mer!

VALLBY FRILUFTSMUSEEUM

Vallby Friluftsmuseum visar västmanländsk kulturhistoria. Här finns levande samlingar av växter och djur, fornlämningar och insamlade byggnader med föremål som tillsammans ger en upplevelse av livet förr.

Läs mer!
BOKA FAMILY DEAL HÄR